Παπαλίνες παστές
Υλικά
1/2 κιλό παπαλίνες
2 κουταλιές της σούπας αλάτι ημίχοντρο .
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε τάπερ βάζετε μια σειρά παπαλίνες και από πάνω αλάτι.
Βήμα 2
Αυτό το κάνετε μέχρι να τελειώσουν οι παπαλίνες .
Βήμα 3
Τις αφήνετε εκτός ψυγείου από 4 (αν τις θέλετε με λίγο αίμα) ως 10 ώρες ή ακόμα και
24 ώρες
Βήμα 4
Όταν είναι έτοιμες τις καθαρίζετε από τα λέπια, καθαρίζετε την κοιλιά, κόβετε το
κεφάλι και τρώτε
Βήμα 5
Όταν γίνουν, φάτε και αν περισσέψουν τις βάζετε στο ψυγείο για να μην αλμυρήνουν
πολύ. Μπορείτε να τις φάτε και την επόμενη μέρα .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου